Ολυμπιακός: Αυτή είναι η προσφορά για τον Λιβάι Γκαρσία!

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση απόκτησης του Λιβάι Γκαρσία στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Τι ποσό θα βάλουν στα ταμεία τους οι Ισραηλινοί.

Ο Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που πληροί τις προϋποθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος μέσος από το Τρινιδάδ και Τομπάγκο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, πετυχαίνοντας έξι γκολ σε 33 ματς, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ. 

Το συμβόλαιο του με την Μπεϊτάρ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 κι έτσι ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει πρέπει να πείσει τους Ισραηλινούς με ένα επωφελές οικονομικό αντίτιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 2,7 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπεϊτάρ, παραχωρώντας σημαντικό ποσοστό επί πιθανής μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή σε άλλον σύλλογο. 

Ο Γκαρσία ξεκίνησε την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού σε συλλόγους της πατρίδας του, ενώ στην Ευρώπη αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2015 με τη φανέλα της Άλκμααρ και έπαιξε σαν δανεικός στην Εξέλσιορ για ένα μικρό διάστημα. Τη σεζόν 2018-2019 η Κριάτ Σμόνα από το Ισραήλ τον απέκτησε και την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπεϊτάρ. Είναι διεθνής 27 φορές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.