Ολυμπιακός: Επιμένει για Τσούμιτς η Παρτιζάν!

Η σέρβικη ομάδα θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Νίκολα Τσούμιτς. Τι λένε τα σέρβικα μέσα για την πιθανή μετακίνηση.

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δίνουν καθημερινή “μάχη” στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να πάρουν μια ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς στο ρόστερ της νεάς σεζόν. Ο νεαρός Σέρβος μέσος ο οποίος πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν πέρυσι με τη Ραντνίτσκι Νις έχει αφήσει θετικά δείγματα γραφής και ο Μαρτίνς σκέφτεται να του δώσει σταδιακά χρόνο συμμετοχής. 

Εδώ και μια εβδομάδα έγινε γνωστό μέσω δημοσιευμάτων από τη Σερβία πως η Παρτιζάν επιθυμεί την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Τσούμιτς, αλλά και του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από τον Ολυμπιακό. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Τσούμιτς ο προπονητής της Παρτιζάν, Αλεξάντερ Στανόγεβιτς, επιμένει αρκετά ώστε να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες απόκτησης του. 

Πάντως πρόθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και να προσπαθήσει να ακολουθήσει τα βήματα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Από την Παρτιζάν περιμένουν τις μεταγραφικές εξελίξεις, καθώς θεωρούν πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκτήσει κάποιον επιπλέον ακραίο, τα λεπτά συμμετοχής του Τσούμιτς θα είναι ακόμα λιγότερα κι έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τον δανεισμό του στην Παρτιζάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.