Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0: Σαλομόν-τεια λύση (hls)

Με γκολ του Σάλομον ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό σε φιλικό ματς στο Περιστέρι. Από ένα καλό ημίχρονο για κάθε ομάδα.

Ο φετινός Ατρόμητος αντιμετώπισε τον με απουσίες λόγω εθνικών ομάδων και αναγκασμένο να αρχίσει το ματς με παίκτες του περσινού ρόστερ λόγω τελικού κυπέλλου, Ολυμπιακό. Κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Ο Ατρόμητος πιο αποτελεσματικός νίκησε τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν έφτιαξαν μεγάλη φάση. 

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος με περισσότερα φιλικά παιχνίδια και τις μεταγραφές του στην ενδεκάδα ήταν πιο επικίνδυνος από τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι ήρθε με την ατομική προσπάθεια του Μανούσου αλλά ο Μπα με ωραία επέμβαση κράτησε το μηδέν. 

Οι ερυθρόλευκοι με ταχύτητα στις αντεπιθέσεις και δημιουργό τον Βαλμπουενά έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες αλλά ο Ελ Αραμπί (25′) δεν μπόρεσε να περάσει το σουτ από τον Γκάλο ενώ το σουτ του Βαλμπουενά μπλόκαρε εύκολα ο Γιαννιώτης (27′).

Στο 29ο λεπτό ο Σάλομον με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Τζολάκη και έκανε το 1-0. Ο Σάλομον πήρε την μπάλα μετά από ασθενή απομάκρυνση του Μπα. 

Ο Μανούσος έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου καθώς σε τετ-α-τετ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τζολάκη αλλά την έστειλε άουτ. 

Πιεστικός Ολυμπιακός χωρίς μεγάλη ευκαιρία

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Περισσότερα τρεξίματα, περισσότερο πάθος και δύναμη. Έκλεισε τον Ατρόμητο για ένα εικοσάλεπτο στην περιοχή της ομάδας του Περιστερίου.

Παρά την πολιορκία μόνο οι Καφού (55′) και Τοροσίδης (65′) μπόρεσαν να απειλήσουν αλλά ο Γιαννιώτης είδε την μπάλα να περνάει άουτ. Ένα φάουλ του Ούμπιδες (71′) η καλύτερη στιγμή του Ατρόμητου αλλά ο Τζολάκης πέταξε την μπάλα κόρνερ.

Μετά τις αλλαγές δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνος αλλά… άστοχος με τους Μπα (79′), Μπρούνο (84′) και Κάιπερς (87′). 

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
Ατρόμητος (3-4-3) : Γιαννιώτης – Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας – Κυβρακίδης, Ούμπιδες (74′ Χαρίσης), Σάλομον, Τομάσεβιτς (67′ Στρούγγης) – Αγκάγεφ (46′ Γιακουμάκης), Ραμπέγιο (46′ Αγκάγεφ), Μανούσος (67′ Κωτσόπουλος)

Ολυμπιακός (4-4-2) : Τζολάκης – Μπρούνο, Μπα, Σισέ (67’Χολέμπας), Τοροσίδης (67’Παπαδόπουλος) – Βαλμπουενά (76′ Σουρλής), Καφού (76′ Κάιπερς), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (67’Ραφινια) – Χασάν, Ελ Αραμπί 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.