Ολυμπιακός: Σκέψεις για τριάδα από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να προσανατολίζεται σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να προσανατολίζεται σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να ετοιμάζει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μπα και Σισέ για το κέντρο της άμυνας, προκειμένου να καλύψει τις απουσίες που υπάρχουν στα άκρο της αμυντικής γραμμής.

Αυτό σημαίνει πως οι Ραντζέλοβιτς και Μασούρας θα αγωνιστούν ως πλάγιοι μέσοι, με τους Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Καμαρά, με τον Μαρτίνς να δοκιμάζει τόσο το 3-5-2 όσο και το 3-4-3 στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να καταλήξει στη διάταξη των “ερυθρολεύκων” και στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο τελικό. Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι δανεικοί που επέστρεψαν στου Ρέντη, καθώς επίσης οι Σεμέδο και Τζολάκης, που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό και οι τραυματίες Σα και Σουντανί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.