ΑΕΛ: Η προετοιμασία, τα φιλικά, οι προσθήκες

Ξεκινάει αύριο (10/8) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ, που μέχρι τις 5/9 θα δώσει πέντε φιλικά, ενώ ολοκληρώνεται η σύνθεση του ρόστερ της

Ξεκινάει αύριο (10/8) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ. Η αποστολή των “βυσσινί” αναχωρεί από τη βάση της για τα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, όπου θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη 19 του μηνός. Κατά το διάστημα της παραμονής της ομάδας της Λάρισας εκεί οι προπονήσεις θα αφορούν τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, αλλά και το μοντάρισμα της βασικής ενδεκάδας. 

Τα φιλικά παιχνίδια για τους “βυσσινί” θα ξεκινήσουν μετά την επιστροφή από το Βέρμιο και θα είναι πέντε μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 1. Το πρώτο θα είναι εκτός έδρας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, την Κυριακή 23 Αυγούστου, το δεύτερο με αντίπαλο τα Τρίκαλα, την Τετάρτη (26/08) στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος», ακολουθεί αυτό με τον Άρη, την Κυριακή (30/08) εκτός έδρας, αυτό με τη Νίκη Βόλου (02/09) επίσης εκτός έδρας, και το τελευταίο θα είναι με αντίπαλο τη Λαμία, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας.

Είναι σημαντικό ότι το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ ολοκληρώνεται λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια. Σε αυτό προστίθενται δύο γνώριμοι παίκτες, ο αριστερός μπακ Ματέο Μούζεκ και ο μεσοεπιθετικός Βινίσιους. Και για τους δύο, ο προπονητής των «βυσσινί», Μιχάλης Γρηγορίου, έκανε εισήγηση να παραμείνουν, ενώ και οι δύο αποδέχθηκαν μείωση στα συμβόλαιά τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.