Σπανός : «Με τον Κάναντι στοχεύουμε πάντα στην κορυφή..» (vid)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά την επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι, ανέβάζει ξανά το δείκτη των προσδοκιών στο Περιστέρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις κι αφού παραδέχθηκε τα δικά του λάθη στο φινάλε της πρώτης εποχής του Νταμίρ Κάναντι στο Περιστέρι, ανέβασε ξανά τον πήχη – μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά το επίσημο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής του Αυστριακού τεχνικού στον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Σπανός επεσήμανε τις καλές σχέσεις που είχε πάντα, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με τον Κάναντι όπως και την ξκαλή “χημεία” που υπάρχει ανάμεσα στον συγκεκριμένο τεχνικό και την ομάδα του Περιστερίου για ένα καλύτερο αύριο όπου βέβαια πρώτος στόχος θα είναι τα πλέϊ-οφ και η συμμετοχή του Ατρομήτου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Στην αποκλειστική συνέντευξή του, στον Γιώργο Αργυρόγλου, ο κ.Σπανός μίλησε για τα προβλήματα πυ δημιούργησε η πανδημία όχι μόνον στην κοινωνία αλλά και στο ποδόσφαιρο ελπίζοντας πως όλα αυτά σιγά – σιγά θα αφήσουν την θέση τους το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα

Επεσήμανε τις θέσεις του αναφορικά με την πρόοδο του ποδοσφαίρου όχι μέσα από την όποια αναδιάρθρωση – όπως τόνισε χαρακτηριστικά – αλλά από έναν σωστό προγραμματισμό που θα βάλει το μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε υγειείς βάσεις. Τέλος ο πρόεδρος του Ατρομήτου ανέφερε πως γίνονται οι σωστές κινήσεις, στο μεταγραφικό πεδίο, έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους της, στη νέα σεζόν.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.