Η «πειρατεία» είναι μαύρη κηλίδα, η νομιμότητα είναι άσπρη βούλα

Αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο, παρακολουθείτε αγώνα από τα αθλητικά κανάλια της Nova και δεν βλέπετε άσπρη βούλα στην οθόνη του τηλεοπτικού δέκτη, τότε η δημόσια προβολή είναι παράνομη!

Έτσι μπορώ να δω αγώνες στα αθλητικά κανάλια Novasports.

Αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο, παρακολουθείτε αγώνα από τα αθλητικά κανάλια της Nova και δεν βλέπετε άσπρη βούλα στην οθόνη του τηλεοπτικού δέκτη, τότε η δημόσια προβολή είναι παράνομη!

Στο ποδόσφαιρο, η άσπρη βούλα είναι το πέναλτι, στην τηλεόραση της Nova είναι η νομιμότητα! Γιατί η άσπρη βούλα παρέχεται μόνο από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της Nova Professional Public View. Κάθε άλλος τρόπος δημόσιας προβολής των προγραμμάτων της Nova είναι παράνομος και προκαλεί ζημιά στους νόμιμους συνδρομητές της εταιρείας που πληρώνουν κάθε μήνα συνδρομή επαγγελματικής υπηρεσίας, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο.

Οι ποινές για παράνομη δημόσια θέαση μπορούν να φτάσουν μέχρι δεκαετή κάθειρξη και 60 χιλιάδες ευρώ χρηματική ποινή για τον ιδιοκτήτη του καφέ ή του δημόσιου χώρου που δεν χρησιμοποιεί επαγγελματική συνδρομή δημόσιας θέασης.

Κορυφή εδώ και 25 χρόνια

Για 25 χρόνια, η Nova αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη του ελληνικού επαγγελματικού αθλητισμού μεταδίδοντας τους καλύτερους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά και την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague.  Μαζί με τα υπόλοιπα σπουδαία διεθνή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου όπως το Ιταλικό (Serie A), το Γαλλικό (Ligue 1), το Ολλανδικό (Eredivisie), αλλά και το κορυφαίο τουρνουά τένις το Wimbledon συνθέτει ένα πλούσιο αθλητικό μπουκέτο  που καθιστά τη Nova κορυφαίο πάροχο συνδυαστικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα. 

Η Nova ενημερώνει ότι τους αγώνες που προβάλλουν τα αθλητικά της κανάλια, όποιος επιθυμεί μπορεί να τους απολαύσει με δύο τρόπους: Είτε στο σπίτι με οικιακή συνδρομή που επιτρέπει μόνο την ιδιωτική προβολή, είτε σε cafe ή σε κοινόχρηστο ή δημόσιο χώρο με επαγγελματική συνδρομή που επιτρέπει δημόσια προβολή, όπως επεξηγήθηκε πιο πάνω. 

Προστατεύουμε τη νομιμότητα

Η χρήση μη νόμιμων μέσων για την δημόσια προβολή των καναλιών Novasports αποτελεί πρακτική αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος όλων των άλλων επαγγελματιών που ακολουθούν την νόμιμη οδό, αλλά και πρόδηλη φοροδιαφυγή καθώς οδηγεί σε απώλεια φορολογητέας ύλης. 

Η αποδοχή της πειρατικής δράσης στη συνδρομητική τηλεόραση συμβάλλει λοιπόν  στην αποδυνάμωση των κρατικών ταμείων, αλλά και στην αύξηση της φορολογίας για να καλυφθούν τα χαμένα έσοδα, με τον Έλληνα πολίτη, ως τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, να καλείται στο τέλος της ημέρας να πληρώνει τα σπασμένα.

Προσοχή στη βούλα

Αν εντοπίζετε περιπτώσεις δημόσιων χώρων που δεν χρησιμοποιούν επαγγελματικές συνδρομές, μπορείτε να τις αναφέρετε συμπληρώνοντας  τη φόρμα δήλωσης περιπτώσεων παράνομης δημόσιας προβολής των ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων της Nova στη σελίδα www.nova.gr/piracy

Προστατεύοντας τη νόμιμη δημόσια θέαση των προγραμμάτων της Nova, προστατεύουμε τους νόμιμους συνδρομητές της εταιρείας και στηρίζουμε όλους τους Έλληνες φορολογούμενους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.