Ολυμπιακός: Η αντίδραση Μαρτίνς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Πως υποδέχτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς την ήττα από τον δικέφαλο του Βορρά. Πως σκοπεύει να διαχειριστεί τους ποδοσφαριστές του.

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ έγινε δεκτή από τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του ως ένα από τα πιθανα αποτελέσματα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και όχι ως το… τέλος του κόσμου. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ψυχραιμία μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον δικέφαλο του Βορρά, που έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο σερί του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, που ξεκίνησε μετά την περσινή ήττα στην Τούμπα και πάλι απ΄τον ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι δήλωσε ο Μαρτίνς αμέσως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσέγγισε το διακύβευμα του αήττητου πρωταθλήματος, όσο ορθολογικά προσέγγισε και την απώλεια του. Προφανώς για να διατηρηθεί υψηλό το φρόνημα σε ένα τόσο επιτυχημένο σύνολο απαιτούνται “τρικ”. Το αήττητο πρωτάθλημα ήταν αυτό ακριβώς. Ένα κίνητρο για να διατηρήσει τον ρυθμό των ποδοσφαιριστών του σε υψηλά επίπεδα, καθώς στις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός έκανε “παρέλαση” και ήταν λογικό να υπάρξει χαλάρωση λόγω της γενικότερης ευφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τα στιγμιότυπα του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Οι αριθμοί και τα ρεκόρ σπάνια απασχολούν σε μεγάλο βαθμό τους πρωταγωνιστές. Το αήττητο δεν αποτέλεσε αυτοσκοπό για τον Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Επικράτησε ψυχραιμία μετά τη λήξη του ματς, για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες μιας απόλυτα επιτυχημένης ομάδας. Παράλληλα ο προγραμματισμός των επόμενων ημερών έμεινε ως έχει και ο Μαρτίνς δεν “έκοψε” το σημερινό ρεπό, όπως ακουγόταν ως φήμη τιμωρίας χθες μετά το ματς. Προτίμησε να ξεκουράσει σωματικά και πνευματικά τους ποδοσφαιριστές του, καθώς τους χρειάζεται δίπλα του και όχι απέναντι του. 

Έτσι το ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ανανεώνεται για αύριο το πρωί στις 9. Το novasports.gr θα είναι εκεί με δηλώσεις ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.