Λαμία – ΑΕΛ: Έμειναν στο μηδέν (vid)

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο… στείρο 0-0

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία και για δεύτερο συνεχόμενο η ΑΕΛ, έμειναν στο… στείρο 0-0

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 6ης (και προτελευταίας) αγωνιστικής των play out, οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας και της ΑΕΛ δεν είχαν δυνάμεις να προσφέρουν θέαμα. 

Ο αγώνας ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα για τις δύο ομάδες που είναι φανερό ότι ετοιμάζονται ενόψει της νέας χρονιάς.

Με το ίδιο σύστημα (4-2-3-1) παρέταξαν τις ομάδες τους οι δύο προπονητές.

Ο Γιώργος Πετράκης επέλεξε τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, με τους Σκόνδρα (δεξιά) και Σκαρντοβέλι (αριστερά) στα δύο άκρα της άμυνας. Σε θέση στόπερ αγωνίστηκαν οι Αντέτζο και Βύντρα, με τους Μπουλούλη και Μπεχεράνο να βρίσκονται μπροστά τους αναλαμβάνοντας ρόλο ανασταλτικών χαφ.

Οι Σάλιακας (δεξιά), Ρόμανιτς (αριστερά) και Καραμάνος (πίσω από τον επιθετικό), είναι η μεσοεπιθετική τριάδα, με τον Αραβίδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέμεινε στον Κρίστινσον όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, με στόπερ τους Ηλιάδη και Μάρκοβιτς. Ο Μπέρτος κάλυψε την δεξιά πλευρά της άμυνας και ο Φιλίπ την αριστερή.

Οι Σέσεροβιτς και Γκαζάλ αγωνίστηκαν μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «βυσινί», με τον Μιλοσάβλιεβιτς να είναι σε θέση οργανωτή έχοντας δεξιά και αριστερά του, τους Πίνακα και Σίλβα αντίστοιχα. Ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν η… αιχμή του δόρατος για τους Θεσσαλούς.

Μέτριο πρώτο ημίχρονο

Η ΑΕΛ είχε ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.

Ένα μακρινό σουτ του Σεσέροβιτς στο 1ο λεπτό του αγώνα και ένα καλό σουτ του Παπάζογλου στο 13΄από το ύψος της μεγάλης περιοχής (προηγήθηκε ωραία πάσα με τακουνάκι του Μιλοσάβλιεβιτς), ήταν οι δύο μοναδικές αξιόλογες στιγμές των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, αλλά και οι δύο φάσεις εξουδετερώθηκαν από τον Επασί.

Στο 35΄, ο Μιχάλης Γρηγορίου υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο τραυματίας Γακζάλ, για να περάσει στη θέση του ο Μιχαήλ.

Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία μέχρι εκείνη τη στιγμή με τον Ρόμανιτς, αλλά από το σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μάρκοβιτς και βγήκε κόρνερ.
  
Στον ίδιο ρυθμό η επανάληψη
Στον ίδιο ρυθμό κύλησε η επανάληψη με τους 22 ποδοσφαιριστές να κάνουν οικονομία δυνάμεων και άπαντες εμφανώς κουρασμένοι. 

Η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε και πάλι για την ομάδα του Γρηγορίου, με τον Φιλίπ να επιχειρεί σουτ (51΄) έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 62΄ ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε από διαγώνια θέση και υπό πίεση αλλά αστόχησε, ενώ η πρώτη καλή στιγμή της Λαμίας στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 63΄με την κεφαλιά του Βύντρα (προηγήθηκε σέντρα του Σάλιακα) όπου όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κρίστινσον.
 
Ο Ρόμανιτς ήταν ο κορυφαίος της Λαμίας, με τον Επασί να δηλώνει έτοιμος όποτε χρειάστηκε. Οι Φιλίπ, Μάρκοβιτς και Παπάζογλου ήταν οι καλύτεροι των φιλοξενούμενων. 

Οι συνθέσεις: 

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραμάνος (81΄ Βασιλόγιαννης), Ρομανίτς, Σάλιακας, Αραβίδης (84΄ Σάσι)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Φίλιπ, Μάρκοβιτς, Ηλιάδης, Γκαζάλ (35΄ Μιχαήλ), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σίλβα (71΄ Λουφάκης), Πίνακας, Παπάζογλου

Διαιτητής: Σέζος
Βοηθοί: Κωνστάντιος, Μαυρουδής
4ος: Τσαμούρης
VAR: Γκορτσίλας
AVAR: Κωνσταντίνου
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.