Ένινγκ στη Nova: «Είμαστε on fire, θέλουμε νίκη!» (vid)

Η διατήρηση της πέμπτης θέσης έναντι του ΟΦΗ κινητοποιεί άπαντες στον Άρη, όπως δήλωσε στη NOVA ο προπονητής των "κίτρινων", Μίκαελ Ένινγκ.

Με σημαντικό κίνητρο για τη νίκη πηγαίνει ο Άρης στην Κρήτη για το αυριανό (11/7) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA σήμερα ο Μίκαελ Ένινγκ, αυτό είναι να διατηρήσουν οι “κίτρινοι” την πέμπτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας, την οποία θέλουν και οι Κρητικοί, οι οποίοι αυτή τη στιγμή απέχουν δύο βαθμούς από αυτήν.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη απαντώντας στην ερώτηση αν βλέπει πιο εύκολη την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ σε σχέση με αυτές που προηγήθηκαν με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, απάντησε χαρακτηριστικά: “Το αυριανό είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας κι ο ΟΦΗ έχει κίνητρο, να τερματίσει μπροστά από εμάς. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τη θέση μας. Και οι δύο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο, όπως και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα. Πηγαίνουμε εκεί με στόχο τη νίκη!

Ο Ένινγκ αντλεί αισιοδοξία ότι αυτή τη φορά ο Άρης θα καταφέρει να νικήσει στο πλαίσιο των πλέι οφ, έπειτα από τέσσερις συνεχείς ήττες, διότι η κατάσταση με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του φαίνεται καλύτερη σχετικά με προηγούμενες αναμετρήσεις (με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό), ενώ έχει επιστρέψει και ο Γιάννης Φετφατζίδης, που κινητοποιεί με το δικό του τρόπο την ομάδα. “Είναι on fire και είμαστε κι εμείς on fire”, σχολίασε επ’ αυτού ο προπονητής των “κίτρινων”. 

Κι όσο για το αν έχει αρχίσει ο Μίκαελ Ένινγκ να κάνει σκέψεις για την επόμενη σεζόν, τώρα που πλησιάζει το τέλος των πλέι οφ, είπε: “Σκεφτόμαστε πολλά. Δύο διαφορετικά σενάρια μελετάμε. Μένουν, όμως, τρία παιχνίδια, τα οποία δεν είναι εύκολα. Πρώτα να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά θα δούμε…”

Δείτε τις δηλώσεις του Μίκαελ Ένινγκ στη NOVA στο σχετικό βίντεο.

Ένινγκ: «Είμαστε on fire, θέλουμε νίκη!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.