Η Φλοριάνα θέλει Τσιμίκα! Η Νάπολι; (vid)

Στην Ώρα των Πρωταθλητών η Ιταλίδα δημοσιογράφος Φλοριάνα Μεσίνα απαίτησε τον Τσιμίκα στη Νάπολι, ωστόσο ιταλικά δημοσιεύματα βλέπουν αλλαγή πλεύσης των παρτενοπέι.

Το φλερτ του Κώστα Τσιμίκα με τη Νάπολι κρατά εδώ και περίπου επτά μήνες, από τον περασμένο Ιανουάρι, αλλά ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία. Τα ρεπορτάζ τόσο στη χώρα μας όσο και στη γείτονα είναι συνεχή για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον διεθνή αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα η ιταλίδα δημοσιογράφος Φλοριάνα Μεσίνα, που φιλοξενήθηκε στην Ώρα των Πρωταθλητών της Τετάρτης, τόνισε πως εκτός του Μανωλά και του Καρνέζη που αγωνίζονται στους παρτενοπέι, θα ήθελε να δει στη Νάπολι και τον Κώστα Τσιμίκα. Μία μέρα μετά ωστόσο  δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντος του της ομάδας του ιταλικού νότου για τον νεαρό αμυντικό.

Το τί είναι αλήθεια και τί όχι μόνο ο χρόνος θα το δείξει, πάντως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, η οποία μάλιστα σιγοκαίει εδώ και μήνες. Μένει να φανεί αν έσβησε ή αν πρόκειται να αναζωπυρωθεί.

Φλοριάνα: «Τσιμίκα έλα στη Νάπολι!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.