Σταμούλης: “Όλα εξαρτώνται από εμάς πλέον” (vid)

Δείτε όσα δήλωσε ο Κώστας Σταμούλης στο Novasports.gr για τη δεύτερη θέση της ΑΕΚ, τον αγώνα με τον Άρη, αλλά και την εμπειρία της πρώτης ομάδας.

Ο Κώστας Σταμούλης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την προσπάθεια κατάληψης της δεύτερης θέσης, τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και τον αγώνα με τον Άρη που ακολουθεί.

Ο νεαρός δεξιός μπακ της ΑΕΚ βρέθηκε και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας το περασμένο καλοκαίρι και περιμένει τη δική του ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

Ο Σταμούλης που μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν στην Κ19 βρίσκεται πλέον στην πρώτη ομάδα και περιμένει τη δική του ευκαιρία από τον Μάσιμο Καρέρα

“Κόντρα στον ΠΑΟΚ ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε” είπε ο Σταμούλης για να προσθέσει: “Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και ψυχολογικά και βαθμολογικά”. 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

Όσο για την προσπάθεια κατάληψης της δεύτερης θέσης ο 19χρονος δεξιός μπακ τονίζει: “Μας φέρνει πιο κοντά στη δεύτερη θέση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι” ενώ για τον αγώνα με τον Άρη σχολίασε: “Όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοσή μας”. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.