ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-2: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου (vid)

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι (2-2) σε μία αναμέτρηση που συνδύασε γκολ, θέαμα κι αγωνιώδη εξέλιξη.

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι (2-2) σε μία αναμέτρηση που συνδύασε γκολ, θέαμα κι αγωνιώδη εξέλιξη.

Αν κάποιος σας πει “πέρασα ένα καταπληκτικό Σαββατόβραδο”, δεν χρειάζεται να ντραπείτε. “Αν δεν παρακολούθησες την ματσάρα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, αποκλείεται να πέρασες καλύτερα από μένα”. 

Όταν ένα ποδοσφαιρικό θέαμα, που διήρκησε συνολικά περισσότερα από 100 λεπτά, σε καθηλώνει σε βαθμό που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις έστω για ένα δευτερόλεπτο το βλέμμα σου από την οθόνη, είναι μάταιο να χρησιμοποιείς… τακτ και η διπλωματία για να περιγράψεις αυτό που ένιωσες.

Κι οι δύο είχαν κίνητρο (σαφώς μεγαλύτερο βεβαίως αυτό του ΠΑΟΚ, που θέλει πάση θυσία την δεύτερη θέση των πλέι οφς) κι οι δύο ήταν “πληγωμένοι” και επιζητούσαν να δώσουν απαντήσεις. Τα δύο αυτά στοιχεία δημιούργησαν ένα εξαιρετικό μείγμα, το οποίο μας οδήγησε σε ένα ποδοσφαιρικό έπος.

Απ’ όπου κι αν το προσεγγίσει κανείς, το παιχνίδι του Ηρακλείου τα είχε όλα: δαιμονιώδης ρυθμός από το πρώτο λεπτό, ευκαιρίες, γκολ, κόκκινες κάρτες και πάνω απ’ όλα τρελά καρδιοχτύπια στο φινάλε.

Για τα γκολ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μπορεί άλλωστε να τα απολαύσετε, ένα-ένα, εδώ:

Το 1-0 του ΠΑΟΚ

Η ισοφάριση του ΟΦΗ

Το 2-1 των γηπεδούχων

Το 2-2 των φιλοξενουμένων

Αυτό που δεν μπορεί να αποτυπωθεί επαρκώς μέσω των παραπάνω βίντεο είναι τα συναισθήματα. Το ενστικτώδες μάγκωμα των φίλων του ΟΦΗ που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από τις γύρω πολυκατοικίες, όταν η κεφαλιά του Άκπομ στις καθυστερήσεις, που θα έδινε το προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν βρήκε στόχο.

Ακόμα περισσότερο, όταν ο Πασχαλάκης έκανε την απόκρουση του αγώνα (ίσως και της σεζόν ολόκληρης, μέχρι τώρα) στην τελευταία φάση του αγώνα, λίγο πριν συμπληρωθεί το 98ο λεπτό.

Ο Νέιρα βρέθηκε έξω από την περιοχή, με έναν γρήγορο συνδυασμό βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη στα πέντε μέτρα από την εστία του, σημάδεψε την γωνία πλασάροντας γλυκά, για να δει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να απλώνει το τεράστιο κορμί του, παίρνοντάς του την μπουκιά μέσα από το στόμα.

Αυτό το “μπράβο” που είπε ο παίκτης του ΟΦΗ στον αντίπαλό του για την φανταστική αυτή απόκρουση, ήταν ο ιδανικός τρόπος για να πέσει η αυλαία ενός τέτοιου ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.