Λιβάια: “Χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα πάρουμε το Κύπελλο” (vid)

Δείτε τι δήλωσε ο Μάρκο Λιβάια αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για το μέλλον του στην ΑΕΚ, τη θέση του αριστερού εξτρέμ, τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και τις επιδόσεις του. 

Δείτε τι δήλωσε ο Μάρκο Λιβάια αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για το μέλλον του στην ΑΕΚ, τη θέση του αριστερού εξτρέμ, τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και τις επιδόσεις του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΪΑ

Αναμφισβήτητα ο Κροάτης επιθετικός είναι ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στα PlayOff, αλλά και στο Κύπελλο όπου με τα δύο γκολ κόντρα στον Άρη έστειλε την Ένωση στον τελικό του Κυπέλλου

«Δεν οφείλεται στην προσωπική μου απόδοση, αλλά της συνολικής προσπάθειας» είπε ο Λιβάια ο οποίος επί των ημερών του Μάσιμο Καρέρα έχει μονιμοποιηθεί ως αριστερός εξτρέμ δίνοντας πολύτιμες λύσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Η φυσική μου θέση είναι πίσω από τον επιθετικό, αλλά παίζω παντού. Αυτό που μου αρέσει είναι να κρατάω τη μπάλα και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει». 

Η ΑΕΚ είναι μέσα στους δύο στόχους της, την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδας. Μετά από τρεις χαμένους τελικούς από τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θα βρει στο δρόμο της τον Ολυμπιακό με τον Λιβάια να υποστηρίζει: «Φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε το Κύπελλο». 

Όσο για το μέλλον του Κροάτη στην ΑΕΚ, ο 26χρονος επιθετικός δεν αγχώνεται σχολιάζοντας πως το μόνο που τον νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι πως απολαμβάνει την παρουσία του στην Ένωση, ότι είναι χαρούμενος και πως όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το συζητήσουν με την Ένωση. 

Θυμηθείτε όσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα αποκλειστικά στα κανάλια Novasports το απόγευμα της Παρασκευής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.