Βέρντε: “Δεν αγχώνομαι, συγκεντρωμένοι για νίκη” (vid)

O Ντανιέλε Βέρντε μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια, τα γκολ που δέχεται και τον  ΠΑΟΚ.

O Ντανιέλε Βέρντε μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια, τα γκολ που δέχεται και τον  ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βοηθήσει ιδιαίτερα την Ένωση σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του τελικά να μην αποφεύγει την ήττα. Μόλις τη δεύτερη επί των ημερών Μάσιμο Καρέρα

 “Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολος, δεν είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Ήταν δύσκολο όμως να αλλάξουμε την κατάσταση με το σκορ στο 0-2 αν και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος” είπε ο Βέρντε.

Η ΑΕΚ έχει δεχθεί 6 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια, κάτι ασυνήθιστο για τους “κιτρινόμαυρους” αν σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν τόσα γκολ (7) είχε δεχθεί σε 18 αγώνες μέχρι τη διακοπή λόγω κορωνοϊού. Όπως και να ‘χει αυτό είναι κάτι που δεν ανησυχεί τον Ντανιέλε Βέρντε γιατί όταν: “είμαστε συγκεντρωμένοι δεν δεχόμαστε γκολ. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε”. 

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τον κίνδυνο να αυξηθεί η διαφορά στους 6 βαθμούς τόνισε μεταξύ άλλων: “Δεν με αγχώνει. Πρέπει να μην τους κάνουμε τη ζωή εύκολη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.