Καρέρα: "Πάμε για να μειώσουμε τη διαφορά" (vid)

O Μάσιμο Καρέρα μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Νταμιάν Σιμάνσκι. 
Δημοσίευση: 30/06/2020 - 16:00
Αποκλειστικό
Videos που αξιζει να δείτε

O Μάσιμο Καρέρα μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Νταμιάν Σιμάνσκι

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στο Novasports.gr αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχει δεχθεί έξι γκολ. 

O 56χρονος προπονητής εμφανίστηκε ικανοποιημένος που οι επιλογές του για τον αγώνα της Τετάρτης αυξάνονται και δήλωσε ότι η ομάδα του πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να μειώσει τη διαφορά που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο Ιταλός κόουτς αναφέρθηκε και στον Νίκλας Χουλτ, τον οποίος χαρακτήρισε παίκτη με ποιότητα και σοβαρό επαγγελματία. 

Κλείνοντας, ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε και στην επικείμενη απόκτηση του Νταμιάν Σιμάνσκι, για τον οποίο απομένουν μόνο τα τυπικά, τονίζοντας πως: «είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουμε και αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε», ενώ σχετικά με τον Μπράιτ Ενομπακάρε σχολίασε πως περιμένει να είναι έτοιμος τη νέα χρονιά για να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάσιμο Καρέρα στον Γιώργο Βασιλείου και το Novasports.gr.