Κ. Φρατζέσκος: «Αυτά είναι τα ματς που δεν θα ξεχάσω» (video)

Ο Mr Foul του ελληνικού ποδοσφαίρου συμμετέχει στο challenge του novasports.gr.

Ο Κώστας Φρατζέσκος αποδέχθηκε με χαρά την ποδοσφαιρική “πρόκληση” και διάλεξε τους αγώνες που έχουν μείνει χαραγμένοι στο μυαλό του.

Οι απαντήσεις του είχαν λίγο χρώμα Παναθηναϊκού, μια πινελιά ΟΦΗ και μπόλικο ΠΑΟΚ!

Αλησμόνητο έμεινε στον Κώστα Φρατζέσκο το ντέρμπι της 7ης Νοεμβρίου του 1998 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (2-1). Δεν σκόραρε σε εκείνο το παιχνίδι, ωστόσο έκανε ένα “γεμάτο” ματς και μοίρασε την ασίστ… νίκης στο φινάλε του αγώνα.

Πολλά όμορφα και σημαντικά γκολ πέτυχε στη σπουδαία του καριέρα ο Κώστας Φρατζέσκος και επέλεξε ένα από τον Παναθηναϊκό, ένα από τον ΟΦΗ και ένα από τον ΠΑΟΚ!

Το… χορευτικό του με τον Απόλλωνα τον Οκτώβρη του 1992 δεν ξεχνιέται από το πέρασμα του από το Τριφύλλι, το απίθανο… buzzer beater σε ένα παιχνίδι ΟΦΗ – Παναχαϊκή ήταν μια ποδοσφαιρική “ζωγραφιά”, ενώ… όλα τα λεφτά ήταν η γκολάρα που είχε σημειώσει στην Ισπανία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δύο στιγμές ξεχώρισε ο Φρατζέσκος από την ποδοσφαιρική του πορεία. Το νταμπλ που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό το 1991, αλλά και το βραβείο του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος που πήρε το 1997 ως παίκτης του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Φρατζέσκος γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 1969 στην Αθήνα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο. Βουλιαγμένης και το 1990 έκανε το άλμα για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε για μια τετραετία (1990-94).

Στη συνέχεια έπαιξε για δύο σεζόν στον ΟΦΗ (1994-96), πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε για τέσσερα χρόνια (1996-00), ενώ αγωνίστηκε ακόμα σε Ιωνικό, ΑΕΚ Λάρνακας, Άρη και Προοδευτική.

Έχει το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα από εκτελέσεις φάουλ και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα.

Novasports Challenge!

Μια πρόκληση με άρωμα Novasports και πρωταγωνιστές αστέρια που τίμησαν το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Ποιες θεωρεί τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του ο Τζιμπρίλ Σισέ; Ποιο είναι το καλύτερο γκολ που πέτυχε στην Ελλάδα ο Ίσμαελ Μπλάνκο; Ποιο παιχνίδι έχει μείνει αξέχαστο στον Αντώνη Νικοπολίδη; Αυτές και άλλες πολλές απαντήσεις έρχονται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές στη νέα… πρόκληση της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών Novasports! Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ειδική ενότητα των videos, Novasports Challenge, στο Novasports.gr στα social media του Novasports και φυσικά στο Novasports24HD.

Οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports απεύθυναν τρεις κοινές ερωτήσεις και έδωσαν τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να θυμηθούν και να ξεχωρίσουν το κορυφαίο παιχνίδι, το καλύτερο γκολ και τη μεγαλύτερη επιτυχία που έζησαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο Novasports Challenge έδωσαν απαντήσεις περισσότερα από 40 αστέρια που τίμησαν με την παρουσία τους το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.