Μπακούτσης: “Έχουμε τεράστιο κίνητρο για τη νίκη!” (vid)

Μόνο αδιάφοροι δεν είναι οι παίκτες του Άρη για το αυριανό (28/6) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA ο Πέτρος Μπακούτσης

Ο άδοξος αποκλεισμός από την ΑΕΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη (24/6) μπορεί να προκάλεσε απογοήτευση στους παίκτες του Άρη, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συγκεντρώνονται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, αύριο (28/6) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το αντίθετο, μάλιστα, όπως δήλωσε σήμερα αποκλειστικά στη NOVA ο Πέτρος Μπακούτσης.

Ο νεαρός παίκτης του Άρη τόνισε ότι στον αγώνα με τον “Δικέφαλο” ο ίδιος και οι συμπαίκτες του επιζητούν τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς της ομάδας, τους οποίους απογοήτευσαν στον αγώνα που προηγήθηκε με αντίπαλο την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Απαντώντας σχετικά με το στοιχείο εκείνο που μπορεί να δώσει τη νίκη στον Άρη τόνισε ότι αυτό είναι το πάθος! Κι όσο για το αν ο ίδιος βλέπει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ, που είναι όλα απέναντι σε πολύ σημαντικούς αντιπάλους, ως πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστεί και να διακριθεί, είπε χαρακτηριστικά: “Πράγματι, αυτά τα παιχνίδια είναι μια ευκαιρία για όλους εμάς τους νέους παίκτες της ομάδας να δείξουμε τι αξίζουμε. Προσωπικά, τα περιμένω πώς και πώς!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.