Λόπες: “Σημαντικοί όσοι είναι στην ομάδα” (video)

O Έλντερ Λόπες μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για τη δυναμική της ΑΕΚ στα Play-Off, τους αγώνες με τον Άρη, τον MVP Μάρκο Λιβάια και τον Όγκνιεν Βράνιες.

O Έλντερ Λόπες μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για τη δυναμική της ΑΕΚ στα Play-Off, τους αγώνες με τον Άρη, τον MVP Μάρκο Λιβάια και τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ μιλώντας αποκλειστικά στο Novasports.gr στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του και του ίδιου φυσικά στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ μίλησε και για τα δύο παιχνίδια που έρχονται με τον Άρη για πρωτάθλημα και Κύπελλο

“Ο αγώνας με τον Άρη είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας. Δεν υπάρχει πλέον εύκολος αγώνας. Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα με ποιότητα. Πρέπει να προσέξουμε για να μην μας δημιουργήσουν προβλήματα και να πάρουμε τη νίκη” είπε ο Πορτογάλος αμυντικός για τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στα Play-Off. 

Ο Έλντερ Λόπες γνωρίζει πολύ καλά τον Μάρκο Λιβάια, ο οποίος σε σχετική ψηφοφορία που έγινε από τη Super League ο κόσμος τον ανέδειξε ως τον mvp της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος: “Γνωρίζομαι με τον Μάρκο εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι παίκτης που έχει μεγάλη ποιότητα. Έχει κάνει καταπληκτική σεζόν και είμαι χαρούμενος που είναι συμπαίκτης και φίλος μου. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος”. 

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τον Όγκνιεν Βράνιες και την πρόωρη αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο Πορτογάλος μπακ υποστηρίζει: “Ο Βράνιες είναι ένας παίκτης που βοήθησε την ομάδα πολύ. Για μένα οι πιο σημαντικοί παίκτες στην ομάδα είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα στην ομάδα μας. Του εύχομαι ότι καλύτερο και ελπίζω…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.