Λαμία: Οι διαπιστεύσεις με Πανιώνιο

Η ενημέρωση της Λαμίας για τις διαπιστεύσεις του ματς με τον Πανιώνιο (22/06, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play-Out.

Η ενημέρωση της Λαμίας για τις διαπιστεύσεις του ματς με τον Πανιώνιο (22/06, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play-Out.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των Play-Out, ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος (Δευτέρα 22/6/2020, 20:00, ΔΑΚ Λαμίας), με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις (που θα εκδοθούν από την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι) και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες ή ταυτότητες φωτογράφων.

Ως εκ τούτου από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση, το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους (Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα VIP με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας)

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ με δεδομένο της μη λειτουργίας της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην της ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Όσα ΜΜΕ και φωτογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο paelamia@gmail.com έως την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 14.00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ”.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.