Άρης-ΟΦΗ 3-1: Με το δεξί του Μπρούνο Γκάμα… (video)

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν ο πρωταγωνιστής και ο Άρης ο νικητής στο 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για τρίτη φορά φέτος αναμετρήθηκαν Άρης και ΟΦΗ και για τρίτη φορά η ομάδα που άνοιξε το σκορ δεν νίκησε. 

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν ο πρωταγωνιστής και ο Άρης ο νικητής στο 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για τρίτη φορά φέτος αναμετρήθηκαν Άρης και ΟΦΗ και για τρίτη φορά η ομάδα που άνοιξε το σκορ δεν νίκησε. 

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Καλύτερος ο ΟΦΗ… γκολ και οι δύο… 

Ο Άρης μπήκε με ενθουσιαμό στο παιχνίδι και πίεσε στο πρώτο πεντάλεπτο. Ο ΟΦΗ όμως κράτησε την ηρεμία του και σιγά σιγά και την μπάλα. Με κατοχή κοντά στο 60%, γρήγορη μεταφορά στην επίθεση και καλές επιλογές απείλησε αρκετά. 

Το γκολ ήρθε μετά από ακόμη μια καλή συνεργασία και ασίστ του Μάνου για τον επερχόμενο Σακόρ ο οποίος με το πρώτο γκολ του φέτος έκανε το 0-1 στο 21ο λεπτό.

Δείτε εδώ το γκολ του ΟΦΗ.

Ο Άρης εκνευρίστηκε, έκανε φάουλ και ο ΟΦΗ συνέχισε με ηρεμία καλή κυκλοφορία να απειλεί. 

Στο τελευταίο πεντάλεπτο όμως ο ΟΦΗ γύρισε μερικά μέτρα πίσω, ο Άρης δούλεψε καλά στην κυκλοφορία της μπάλας και μέσα σε πέντε λεπτά βρήκε την ισοφάριση. Ο Ροζ έκανε την σέντρα βρήκε στην κίνηση τον Γκάμα που έκανε το 1-1 στο 42ο λεπτό. Ημίχρονο 1-1. 

Δείτε εδώ το γκολ της ισοφάρισης του Άρη.

Μια σημαντική αλλαγή

Το δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο τέταρτο είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ είχε την μπάλα, απειλούσε και ο Άρης δεν μπορούσε να πάρει ανάσες. Καλύτερη ευκαιρία ένα σουτ του Μάνου που έφυγε δίπλα από την εστία του Κουέστα. 

Η είσοδος του Μαντσίνι στο 63ο λεπτό αντί του Ιντέγε άλλαξε και την εικόνα του αγώνα. Ο Άρης έγινε πιο θαρραλέος, κινητικός και επικίνδυνος. Ο Μπρούνο Γκάμα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 στο 73ο λεπτό και ο Κόρχουτ με δυνατό διαγώνιο σουτ το 3-1 στο 80ο λεπτό. 

Δείτε εδώ το 2-1 του Άρη.

Δείτε εδώ το 3-1 του Άρη.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχος. Ο Άρης είναι πλέον δεκαεπτά χρόνια αήττητος απέναντι στον ΟΦΗ σε εντός έδρας αγώνες. 

Άρης (4-4-2) : Κουέστα – Ροζ, Σόουζα (90′ Μπαγκαλιάνης), Δεληζήσης, Κόρχουτ – Βέλεθ, Σάσα (89′ Τόνσο), Φετφατζίδης (83′ Μπα), Γκάμα (83′ Μαρτίνες) – Λάρσον, Ιντέγε (63′ Μαντσίνι)

ΟΦΗ (4-2-3-1) : Γουόλι – Μαρινάκης (85′ Μπράουν), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Μεγιάδο (85′ Βίκτορ), Σακόρ (56′ Στάικος) – Νέιρα, Ναμπί (85′ Νοικοκυράκης), Σεμέντο – Μάνος (65′ Φιγκερέντο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.