Συγκλονίζει ο Ιντέγε για Τζορτζ Φλόιντ: «Πονάει. Όλοι είμαστε ένα» (video)

Ο Μπράουν Ιντέγε, ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports έστειλε το δικό του, ξεκάθαρο μήνυμα για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού.

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ προκάλεσε παγκόσμιο σοκ. Η παγκόσμια κοινότητα συγκλονισμένη βίωσε το αποτρόπαιο γεγονός και συνεχίζει να καταγράφει τις αντιδράσεις όχι μόνο στις Η.Π.Α. αλλά και σε πολλά σημεία του πλανήτη. Οι άνθρωποι του αθλητισμού έδωσαν πολύ γρήγορα -και αυτοί- το στίγμα τους με ξεκάθαρο τρόπο τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό -σε πολλές περιπτώσεις- επίπεδο.

Ο Μπράουν Ιντέγε, ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη τοποθετήθηκε τις προηγούμενες μέρες μέσω των social media. “Είναι μια διαρκής μάχη, απέναντι στην οποία πρέπει να ενωθεί ο κόσμος για να σταματήσει”, έγραψε μεταξύ άλλων. 

Ο Ιντέγε μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports έστειλε για μία ακόμη φορά ξεκάθαρο μήνυμα. Είπε: “Είναι λυπηρό. Ο Τζορτζ Φλόιντ δεν είναι ο πρώτος. Υπάρχουν πολλοί μαύροι που έχουν υποστεί πολύ πόνο και έχασαν τις ζωές τους από την αστυνομία στην Αμερική. Η κατάσταση με τον Τζορτζ Φλόιντ ήταν σαν χτύπησε συναγερμός. Ήταν μια κατάσταση που όλοι είδανε, να δολοφονείται κάποιον μπροστά στις κάμερες. Δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι εγώ σε αυτή την κατάσταση ή κάποιος φίλος μου ή τα παιδιά μου ή κάποιος που ξέρω και είναι κοντά μου. Πονάει. Είναι μία κατάσταση που ελπίζω να αλλάξει. Όλοι είμαστε ένα. Δεν βλέπω καμία διαφορά σε μαύρους και λευκούς. Προερχόμαστε από διαφορετικές χώρες αλλά είμαστε ένα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.