Η αποκάλυψη Ρόκα φέρνει χαμόγελα σε ΟΦΗ και Άρη

Η αποκάλυψη του Τσάβι Ρόκα πως ο Παναθηναϊκός μένει οριστικά εκτός Ευρώπης σημαίνει εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου για ΟΦΗ και Άρη ακόμα κι αν τερματίσουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας των playoff.

Γνωστό έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, καθώς όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων Τσάβι Ρόκα, λόγω κορωνοϊού πάγωσαν όλες οι υποθέσεις στην ΟΥΕΦΑ και μαζί και το αίτημα του τριφυλλιού για άδεια ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της τιμωρίας του. 

Αυτό σημαίνει ότι οι πράσινοι δε θα αγωνιστούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν ακόμα κι αν τερματίσουν  σε θέση που δίνει εισιτήριο κι αυτό γιατί θα παραμένει η τιμωρία του τριετούς ευρωπαϊκού αποκλεισμού που ολοκληρώνεται φέτος, οπότε δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από τη σεζόν 2021-22. 

Οριστικά στην Ευρώπη ΟΦΗ και Άρης

Την ίδια ώρα σε Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και Κλεάνθης Βικελίδης περίμεναν να δουν την εξέλιξη που θα είχε ο “αγώνας” του Παναθηναϊκού ώστε να εξακριβώσουν τί ακριβώς θα πρέπει να κάνουν στα play off για να κατακτήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φυσικά γνώριζαν πως το έργο των πράσινων θα ήταν δύσκολο και θα έχαναν το ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο με μια πρωοφανή ανατροπή στην ποινή που έχει επιβληθεί στο τριφύλλι.

Πλέον όμως χωρίς καμία ανησυχία, ακόμα κι αν ο ΟΦΗ ή ο Άρης τερματίσει στην έκτη θέση, ακόμα και τότε θα έχει εξασφαλισμένο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς δεύτερες σκέψεις λοιπόν ο ΟΦΗ θα πρέπει να πανηγυρίζει την έξοδό του στην Ευρώπη μετά από είκοσι χρόνια, ενώ ο Άρης τη δεύτερη σερί ευρωπαϊκή του συμμετοχή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.