Αποκάλυψη novasports για τον Παναθηναϊκό: Μίλησαν Δώνης – Αλαφούζος

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, το novasports.gr αποκαλύπτει την πρόσφατη επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη!

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, το novasports.gr αποκαλύπτει την πρόσφατη επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη

Χρειάστηκαν να περάσουν αρκετές εβδομάδες μετά την πρώτη… “θύελλα” που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη για να “σπάσει ο πάγος” και να υπάρξει επικοινωνία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον προπονητή του Τριφυλλιού. Στο μεσοδιάστημα ακούστηκαν αρκετές φήμες, γράφτηκαν ακόμα περισσότερα σενάρια και όλοι περίμεναν την συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη για να ξεκαθαρίσει το “θολό” τοπίο. Όμως το novasports.gr αποκαλύπτει πως οι δύο άνδρες συνομίλησαν τηλεφωνικά και μάλιστα όχι μια φορά! 

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επικοινωνία με τον Γιώργο Δώνη και αρχικά τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο εξαιτίας της πανδημίας και για τα προβλήματα που προκύπτουν στο κλαμπ από την απώλεια εσόδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι δύο άνδρες διατήρησαν την επαφή τους και στη συνέχεια για θέματα της ομάδας. 

Ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση για να αναλυθούν τα δεδομένα και να συζητηθούν όλα τα “καυτά” θέματα, ωστόσο ο Δώνης είναι ενήμερος για την κατάσταση του κλαμπ και ο Γιάννης Αλαφούζος για τις προτάσεις του προπονητή για τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης