Καρέρα: “Μεγαλύτερο κίνητρο από τον ΟΦΗ!” (video)

Ο προπονητής της ΑΕΚ έδειξε ξεκάθαρα στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (21/2) στη NOVA πώς σκέφτεται το ερχόμενο παιχνίδι με τους Κρητικούς

Καθόλου αδιάφορα δεν αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ το κυριακάτικο (23/2) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Μπορεί το μυαλό των “κίτρινων” να είναι ήδη στα πλέι οφ, όμως, πριν έρθει εκείνη η ώρα, αυτό που θέλουν είναι να ροκανίσουν όσο γίνεται τη βαθμολογική διαφορά που τους χωρίζει από τους δύο που προηγούνται στον πίνακα, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ειδικά αυτή την αγωνιστική, που κοντράρονται μεταξύ τους στην Τούμπα και κάποιοι βαθμοί θα χαθούν, είτε από τον έναν, είτε από τον άλλον, είτε κι από τους δύο, όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA σήμερα (21/2) ο Μάσιμο Καρέρα.

Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός της “Ένωσης” απαντώντας στην ερώτηση γιατί εξέφρασε δυσαρέσκεια μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο, παρότι η ομάδα κέρδισε, είπε: “Δεν χειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Αντί να τρέχει η μπάλα, τρέχαμε εμείς. Κάναμε λάθη, που μας κούρασαν”.

Για αυτά που κέρδισε η ΑΕΚ στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα από τις αλλαγές που έχει κάνει, τόνισε: “Η ομάδα μπορεί πάντα να βελτιώνεται. Μόνο μερικά ματς κερδίσαμε, τίποτε άλλο. Θέλουμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε”.

Σχετικά με τα σημεία που κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει να επέλθει αυτή η βελτίωση, εξήγησε: “Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος ένας προπονητής, ακόμη και μετά από νίκες. Εμείς κάνουμε λάθη, όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας κι αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε”.

Ερωτώμενος για τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί, ειδικά στην άμυνα, απάντησε: “Έχω κάποιες ιδέες γι’ αυτό. Σήμερα και αύριο θα τις δουλέψουμε στην προπόνηση και αναλόγως θα αποφασίσω για την ενδεκάδα. Έχουμε, πάντως, επιλογές”.

Όσο για το πώς περιμένει τον ΟΦΗ, που έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, δήλωσε: “Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ, όμως, είναι σημαντικό και για εμάς. Περισσότερο σημαντικό, θα έλεγα! Υπάρχει ντέρμπι πρωτοπόρων αυτή την αγωνιστική και θέλουμε να ροκανίσουμε τη βαθμολογική διαφορά από τους δύο πρώτους. Άρα, έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον ΟΦΗ!”

Σχετικά με την κλήρωση του Κυπέλλου, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Όπως είπε… “προηγείται το παιχνίδι της Κυριακής”

Πέρα από τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ζητήσαμε από τον Καρέρα να κάνει ένα σχόλιο για τη μάχη του τίτλου στην Ιταλία. Αυτός είπε: “Η Γιουβέντους, η Λάτσιο και η Ίντερ είναι πολύ δυνατές, όμως, η Γιουβέντους πιο δυνατή από τις άλλες. Βρίσκεται στην καλύτερη θέση για το τρόπαιο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.