Βαλμπουενά 2021!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για ακόμα μία σεζόν!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε δηλώσει μετά το ματς κυπέλλου με τη Λαμία πως θα ήθελε και τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, καθώς όλα είναι ιδιανικά για εκείνον στη θητεία του στους Πειραιώτες. Η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” ήρθε άμεσα σε συννενόηση με τον Γάλλο και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα μία σεζόν! Ήταν μια προσωπική κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλησε να επιβραβεύσει με αυτόν τον τρόπο τον Γάλλο μέσο για τη μέχρι τώρα συνεισφορά του στην ομάδα. 

O Βαλμπουενά μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και αναφέρθηκε στη συμφωνία: «Εχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο. Κάναμε μία συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου μου για έναν χρόνο ακόμη, για να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για την ηλικία του είπε: «Από την πρώτη στιγμή ήρθα εδώ για να τα δώσω όλα. Για να αγωνιστώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μας. Ξέρω ότι υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου, κυρίως για την ηλικία μου, αλλά και για τους τραυματισμούς που θα μπορούσε αυτό να σημαίνει. Ομως από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος πως θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, πως τα έδινα όλα. Ελπίζω, λοιπόν, να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι θα συνεχίσω να τα δίνω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την επόμενη ημέρα: «Πράγματι, είμαι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, σε πολύ καλή φόρμα, αισθάνομαι καλά, νιώθω πως αποδίδω καλά, νιώθω πως μέχρι στιγμής μπορώ να ανταπεξέλθω στα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ευτυχισμένος. Πιστεύω πως αυτό φαίνεται και μπορείτε να το δείτε και στο πρόσωπό μου, πως είμαι ικανοποιημένος, τα πηγαίνω πολύ καλά με την ομάδα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, νομίζω πως μπορώ να συνεννοηθώ με όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι έχει βρει εδώ μία νέα οικογένεια, στην οποία έχω ακόμη πολλά να προσφέρω».

Για την υπόσχεση που θέλει να δώσει: «Θα κάνω τα πάντα για τον πρόεδρο, για τον προπονητή μας, για όλη τη διοίκηση, για όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να συνεχίσω, να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, αποδίδοντας το ίδιο καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.