Σε ισχύ η απαγόρευση μεταγραφών της FIFA στον Άρη!

Ανατροπή δεδομένων με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να πραγματοποιεί αλλαγή στάσης σε ανάλογης υφής θέματα και να μην αναγνωρίζει τη σύσταση νέων ποδοσφαιρικών εταιρειών κατοχυρώνοντας τις οφειλές παλαιότερων στις αντίστοιχες νέες.

Σε σαφώς μεγαλύτερο και πολύ πιο σοβαρό θέμα για τον Άρη εξελίσσεται η απαγόρευση μεταγραφών που του επέβαλε η FIFA για χρέη της παλιάς εταιρείας! Η αλλαγή στάσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας απέναντι στις ομάδες σύμφωνα με την οποία δεν αναγνωρίζει την αλλαγή εταιρείας με τη σύσταση νέας κατοχυρώνοντας στις παρούσες τις όποιες οικονομικές εκρεμμότητες των παρελθόντων επιβεβαιώθηκε από τη μη αναγνώριση των ισχυρισμών της ΕΠΟ, τονίζοντας πως οι οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές των «Κιτρίνων» και συγκεκριμένα στους Σιστόν, Πορτίγια, Ούμπιδες αλλά και στον εκπρόσωπο του τελευταίου συνολικού ύψους – περίπου – ενός εκατομμυρίου ευρώ αποτελούν υποχρέωσεις προς τακτοποίησης της σημερινής ομάδας. Κι από τη στιγμή που αυτό δε συνέβη επήλθε η απαγόρευση των μεταγραφών. Αξίζει να σημειωθεί πως για κάθε χρόνο καθυστέρησης αποπληρωμής από τη μέρα που δημιουργήθηκε η οφειλή μέχρι και σήμερα, υπάρχει 5% προσαύξησης. Για τους ίδιους λόγους απαγόρευση μεταγραφών έχει επιβληθεί και στην ομάδα του Ασπρόπυργου. 

Από την πρώτη στιγμή που το θέμα έγινε γνωστό στους ανθρώπους του Άρη και διαπιστώνοντας πως η λύση του μέσω της ΕΠΟ δεν μπορεί να υπάρξει, ξεκίνησαν επαφές με νομική εταιρία η οποία εδρεύει στην Ελβετία με πλήρη γνώση του αντικειμένου. Ο Άρης θα επιδιώξει συνάντηση ανάμεσα στο νομικό του επιτελείο και το αντίστοιχο της FIFA προκειμένου ν’ αποδείξει με παράσταση τους ισχυρισμούς του. Μετά από όλα αυτά στον «αέρα» βρίσκεται κι η απόκτηση του Ντουρμισάι! Αναμένεται με ενδιαφέρον η επίσημη θέση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σε λίγη-ες ώρα-ες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.