“Τρελό σενάριο για Πρίγιοβιτς”!

Στη Σερβία λένε πως οι Πειραιώτες και ο επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες ώρες.

Η οικονομική δυσπραγία της Αλ Ιτιχάντ έχει σπρώξει σε αναζήτηση νέου συλλόγου αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Οι Γκάρι Ροντρίγκες, Σεκού Σανόγκο και Μανουέλ ντα Κόστα ήδη αποχώρησαν από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εδώ και μέρες λέγεται πως θ’ ακολουθήσει ανάλογο δρόμο, καθώς το συμβόλαιο των 6 εκατομμυρίων που υπέγραψε με την ομάδα της Τζέντα, είναι δυσβάσταχτο για τη διοίκηση. 

Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με την Μπεσίκτας να έχει κάνει φανερές εδώ και λίγες μέρες τις προθέσεις της. Σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Σερβία, ο Πρίγιοβιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως όχι για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ. Η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί ζεστά για την απόκτηση του 29χρονου φορ είναι ο Ολυμπιακός! Το σενάριο που κυκλοφορεί μάλιστα στη γειτονική χώρα είναι πως ο έμπειρος φορ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους”.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση λύσεων για το ρόστερ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και είναι δεδομένο πως αναζητούν μια αξιόλογη λύση για την κορυφή της επίθεσης, δίπλα στους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Αν τα σενάρια ευσταθούν, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το colpo grosso των εορτών, καθώς πιθανή μετακίνηση του Σέρβου στην Ελλάδα για λογαριασμό των “ερυθρόλευκων” θα προκαλέσει πέρα από αγωνιστικό και επικοινωνιακό πάταγο, εξαιτίας της θητείας του στον ΠΑΟΚ. Να θυμήσουμε πως ο “Πρίγιο” αγωνίστηκε στον δικέφαλο του Βορρά απο τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, πετυχαίνοντας 55 γκολ σε 86 ματς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.