Σοϊλέδης από Βουκουρέστι: “Ελπίζω να γυρίσω πριν κλείσουν τα σύνορα”

Ο έμπειρος άσος της Στεάουα βλέπει τα μέτρα να γίνονται πιο αυστηρά και στην Ρουμανία και όπως εξομολογείται στο novasports.gr ευελπιστεί το συντομότερο να εξασφαλίσει άδεια επιστροφής στην Ελλάδα.

Στα 29 του χρόνια ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Ρουμανία, όπου από την Μμποτοτσάνι πήρε μεταγραφή για την πρωταθληματική Στεάουα Βοκουρεστίου και αποτελεί ένα από τα  βασικά στελέχη που φέτος την έχουν στη δεύτερη  θέση και στο κυνήγι της Κλουζ.

Ωστόσο λίγο πριν την τελική φάση του πρωταθλήματος ο κορωνοϊός χτύπησε και τη Ρουμανία η οποία για την ώρα έχει περιορίσει τα κρούσματα σε χαμηλό αριθμό, ο οποίος όμως όπως σε όλη την Ευρώπη αρχίζει να ανεβαίνει. Ως εκ τούτου ήρθαν και τα πρώτα αυστηρά μέτρα από την κυβέρνηση. Ο Σοϊλέδης που ζει μόνος του στην πρωτεύουσα της χώρας μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για όσα βιώνει στο Βουκουρέστι.

“Τα πράγματα εδώ στο Βουκουρεστι είναι όπως σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Σήμερα ανακοινώθηκε πως κλείνουν μαγαζιά, εστιατόρια, γυμναστήρια, σινεμά και όλα τα υπόλοιπα και αναμένουμε για πιο δραστικά μέτρα. Τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 184 σήμερα. Ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος και επικρατεί στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία ένας χαμός.

Όσο για το πρωτάθλημα είχαμε μια ενημέρωση από την ομάδα πως μέχρι τέλος του μηνός αναβάλλεται κάθε επίσημος αγώνας. Έτσι σταματήσαμε και τις προπονήσεις μέχρι να βγει η οριστική απόφαση της UEFA για το πότε κι αν θα είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε ξανά. Έως τότε έχουν σταματήσει και οι προπονήσεις.

Είμαι μόνος εδώ και εννοείται αυτές τις δύσκολες στιγμές θα ήθελα να είμαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους. Ελπίζω να προλάβω να επιστρέψω πριν κλείσουν τα σύνορα.”

Κι όλα αυτά ενώ είστε και στη διεκδίκηση του τίτλου:

“Ναι η αλήθεια είναι πως είμαστε σε τροχιά πρωταθλήματος. Έχουμε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Αλλά όλο αυτό πλέον μπαίνει σε δεύτερη μοίρα γιατί η υγεία μας και η υγεία του συνανθρώπου μας και ιδισαίτερα των ευπαθών ομάδων είναι πολύ σημαντικότερη από το ποδόσφαιρο.

Μέχρι και προχτές κάναμε προπονήσεις. Χθες δόθηκε η εντολή από τους ανθρώπους της ομάδας να σταματήσουμε για το καλό όλων μας. Οπότε μια μέρα κάθισα και ξεκουράστηκα. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τις προπονήσεις στο σπίτι με κάποια πράγματα που έχω εδώ μέχρι να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων.”
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.