Ζερβίνιο: «Πιο γρήγορος από τον Μπολτ»

Σίγουρος πως μπορεί να νικήσει τον Γουσέιν Μπολτ στα 100 και 200 μέτρα, εμφανίστηκε ο Ζερβίνιο, μετά τη νίκη 3-2 επί της Νάπολι.

Σίγουρος πως μπορεί να νικήσει τον Γουσέιν Μπολτ στα 100 και 200 μέτρα, εμφανίστηκε ο Ζερβίνιο, μετά τη νίκη 3-2 επί της Νάπολι. Ο Ιβοριανός επιθετικός της Ρόμα τόνισε πως αν ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεχτεί να τρέξει με μια μπάλα στα πόδια του, τότε θα καταφέρει να τον νικήσει.

Αρχικά, ο Ζερβίνιο τόνισε: «Μπορώ να νικήσω τον Μπολτ, με μια μπάλα στα πόδια. Χωρίς τη μπάλα, σίγουρα είναι πιο γρήγορος από εμένα».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την αναμέτρηση με τους «παρτενοπέι»: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση, όμως οπισθοχωρήσαμε μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η Νάπολι κατάφερε να σκοράρει νωρίς και μετά ισοφάρισε. Από εκείνο το σημείο, έπρεπε να παλέψουμε για να επιστρέψουμε στο ματς».

Τέλος, ο Ιβοριανός τόνισε: «Είναι ωραίο συναίσθημα να σημειώνεις το νικητήριο γκολ και να το πανηγυρίζεις με τους συμπαίκτες σου και τους φιλάθλους. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, στην πρώτη αναμέτρηση για το κύπελλο. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.