Συνεχίστηκε το «πάρτι των γκολ» στο Φιορεντίνα-Τζένοα

Την πρόσφατη παράδοση να γίνεται ο κακός χαμός στα παιχνίδια τους επιβεβαίωσαν Φιορεντίνα και Τζένοα, που έμειναν σε ισοπαλία 3-3 για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Την πρόσφατη παράδοση να γίνεται ο κακός χαμός στα παιχνίδια τους επιβεβαίωσαν Φιορεντίνα και Τζένοα, που έμειναν σε ισοπαλία 3-3 για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «βιόλα» έφτασαν τους 41 βαθμούς και παρέμειναν τέταρτοι στη βαθμολογία του Καμπιονάτο, πίσω από Γιουβέντους (56), Ρόμα (50) και Νάπολι (44). Για τους Γενοβέζους η ισοπαλία στη Φλωρεντία ήταν η τρίτη εκτός έδρας, ενώ με το βαθμό αυτό έφτασαν στους 27 και παρέμειναν ενδέκατοι.

Συνολικά στα τρία πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί μετά το 3-3 της Κυριακής (26/1): Προηγήθηκαν το 2-5 του περασμένου Σεπτέμβρη στη Γένοβα και το 3-2 του προηγούμενου Μαρτίου στην έδρα της Φιορεντίνα! Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Ακουιλάνι με τρία γκολ (33΄ πέναλτι 1-1, 42΄ 2-2, 57΄ 3-2) κι ένα ακυρωθέν, ενώ για την Τζένοα σκόραραν οι Τζιλαρντίνο (27΄ πέναλτι), Αντονίνι (34΄) και Ντε Μάιο (78΄).

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μπήκε αλλαγή στο 61΄ στη θέση του Μαρκέζε για τους φιλοξενούμενους. Σημαντικά παράπονα εκφράζουν οι γηπεδούχοι για τη διαιτησία και στο πέναλτι των Γενοβέζων με το οποίο έγινε το 0-1 και για το τέρμα του Ακουιλάνι που δεν μέτρησε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.