Ζέεντορφ: «Χαρούμενος για τον Εσιέν»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Μικαέλ Εσιέν από τη Μίλαν, ο Κλάρενς Ζέεντορφ, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Μικαέλ Εσιέν από τη Μίλαν, ο Κλάρενς Ζέεντορφ, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις. Ο Ολλανδός τεχνικός των «ροσονέρι» τόνισε πως ο Γκανέζος θα βοηθήσει την ομάδα του, ενώ τον παρομοίασε με «πολεμιστή».

Αρχικά, ο Ζέεντορφ δήλωσε: «Ξέρω τον Εσιέν λίγο. Μίλησα μαζί του με σαφήνεια και διαφάνεια. Τον ξέρουμε ως παίκτη και είναι πολύ θετικό για εμάς που ήρθε. Θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Είμαι χαρούμενος για την άφιξή του. Θα παίξει στην μεσαία γραμμή. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και ως ένας πλάγιος επιθετικός, αλλά εγώ πάντα θέλω να βλέπω τους παίκτες στην καλύτερη θέση τους».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ιταλικής ομάδας υπογράμμισε: «Μπορεί να είναι καλό αν έχει μια δύσπιστη υποδοχή. Άμα δεις τους πάγκους της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι, υπάρχουν μερικοί καλοί παίκτες που ίσως είναι πλεονέκτες στις απαιτήσεις που έχουν. Έχω εγγυήσεις για τον Εσιέν. Είναι ένας πολεμιστής, με πολύ εμπειρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.