Ματσάρα στο Ένιο Ταρντίνι (video)

Μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Ένιο Ταρντίνι, με ωραίο ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και δύο αποβολές, Πάρμα και Σαμπντόρια έμειναν στο χορταστικό 3-3.

Μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Ένιο Ταρντίνι, με ωραίο ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και δύο αποβολές, Πάρμα και Σαμπντόρια έμειναν στο χορταστικό 3-3.

Με τον αβθμό η Πάρμα ξέφυγε έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη τρία ματς πριν το τέλος, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή, ενώ η Σαμπντόρια απώλεσε και τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «κροκιάτι» μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά από σόλο του Ζερβίνιο, ο Ιβοριανός σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Γατζόλα, που πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Στην συνέχεια όμως η Σαμπντόρια πήρε τον έλεγχο και την κατοχή του παιχνιδιού και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 28’ όταν ο Ντι Μάρκο απομάκρυνε με το χέρι σέντρα του Νικολά Μούρου.
Ο Κουαλιαρέλα ανέλαβε την εκτέλεση και με το 24ο γκολ του έκανε το 1-1.

Δέκα λεπτά αργότερα μετά από σουτ του Γιάνκτο, ο Ντεφρέλ πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Σέπε και από κοντά έκανε το 1-2 κόντρα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Στην επανάληψη η «Σαμπ» συνέχισε να είναι καλύτερη και έκανε το 1-3 στο 61’ όταν μετά από λάθος του Κούτσκα, ο Πρατ σέρβιρε στον Κουαλιαρέλα που με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 25ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 66’ όμως ο Κόλεϊ ανέτρεψε στην περιοχή τον Σιλιγκάρντι και ο Κούτσκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-3.

Πέντε λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας, ο Μπαστόνι με κοντινό πλασέ έκανε το 3-3 δίνοντας μια άγρια ομορφιά στο ματς.

Και μετά από τα έξι γκολ ήρθε η ώρα των αποβολών.

Πρώτα, στο 88’ ο Κόλεϊ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για φάουλ πάνω στον Μπρούνο Άλβες και στην συνέχεια στο 91ο λεπτό ο Κούτσκα είδε κι εκείνος δεύτερη κίτρινη για φάουλ πάνω στον Έκνταλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.