Κόντε: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη»

Αρκετά προβλήματα και λάθη διέκρινε ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρόμα, για το κύπελλο Ιταλίας.

Αρκετά προβλήματα και λάθη διέκρινε ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρόμα, για το κύπελλο Ιταλίας. Ο τεχνικός της «βέκια σινιόρα» αναφέρθηκε στην απόφασή του να χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες, ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Αρχικά, ο Κόντε δήλωσε για την ήττα 1-0 της ομάδας του από τη Ρόμα: «Ηταν ένας ισορροπημένος αγώνας και είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν όσοι δεν είχαν αγωνιστεί πολύ ως τώρα. Το μόνο που με πείραξε ήταν το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στη μοναδική φάση που ξεχαστήκαμε… Δεν είναι ευχάριστο να αποκλείεσαι από μία διοργάνωση αλλά το Coppa Italia το αντιμετωπίζουμε από την πρωτη μου χρονιά στη Γιουβέντους ως μια ευκαιρία για να κάνουμε rotation και να δούμε την κατάσταση όλων των παικτών. Αν δεν ήταν τιμωρημένος ο Κιελίνι για το ματς με την Λάτσιο δε θα έπαιζε ούτε αυτός σήμερα αλλά ούτως ή άλλως βγήκε στο ημίχρονο λόγω ενός χτυπήματος».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε για την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Μπενάτια για τον Τζιοβίνκο: «Δεν ξέρω αν οι διαιτητές αποφασίζουν με βάση το αν ένας παίκτης είναι τελευταίος ή όχι και δε θέλω να ασχοληθώ κιόλας με το πώς αποφασίζουν. Αποδεχόμαστε την απόφαση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο γκολ του Πελούζο, το οποίο ακυρώθηκε: «Δείτε τα δοκάρια και δείτε και την πορεία της μπάλας και θα δείτε αμέσως ότι το γκολ ήταν κανονικό. Ακόμη και οι παίκτες της Ρόμα δεν αντέδρασαν γιατί το κατάλαβαν αλλά ο βοηθός το είδε για άουτ. Λάθη μπορεί να κάνουν και οι διαιτητές, το έχω ξαναπεί. Ευτυχώς τουλάχιστον έγινε εις βάρος μας γιατί αλλιώς θα τους ακούγαμε πάλι να λένε για βοήθειες κλπ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.