«Ναυάγησε» η ανταλλαγή Γκουαρίν, Βούτσινιτς

Η... κυκλοθυμική Ίντερ πρότεινε στη Γιουβέντους την ανταλλαγή του Βούτσινιτς με τον Γκουαρίν, αλλά ενώ οι «μπιανκονέρι» δέχθηκαν, την Τρίτη η ομάδα του Μιλάνου απέσυρε την προσφορά της.
Δημοσίευση: 21/01/2014 - 20:16

Η... κυκλοθυμική Ίντερ πρότεινε στη Γιουβέντους την ανταλλαγή του Βούτσινιτς με τον Γκουαρίν, αλλά ενώ οι «μπιανκονέρι» δέχθηκαν, την Τρίτη η ομάδα του Μιλάνου απέσυρε την προσφορά της. Οπαδοί των «νερατζούρι» δυσανασχέτησαν με την απόκτηση του Μαυροβούνιου επιθετικού και έκαναν μάλιστα πορεία διαμαρτυρίας έξω απ' τα γραφεία του συλλόγου.

Μ' αυτά και μ' αυτά ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Τοχίρ, ξεκαθάρισε δημόσια ότι η υπόθεση έκλεισε και ότι η ομάδα του θα στραφεί σε άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι τιφόζι, λοιπόν, πέτυχαν τον σκοπό τους και δεν θα δουν τον Βούτσινιτς με τη φανέλα της ομάδας τους.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι δεν θα ξαναδούν και τον Γκουαρίν να αγωνίζεται με τα «νερατζούρι». Ο Κολομβιανός γλυκάθηκε με την προοπτική της μετακίνησης στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και πλέον απειλεί την Ίντερ ότι δεν θα ξεκινήσει απεργία και δεν θα παίξει ξανά για λογαριασμό της.