«Ναυάγησε» η ανταλλαγή Γκουαρίν, Βούτσινιτς

Η... κυκλοθυμική Ίντερ πρότεινε στη Γιουβέντους την ανταλλαγή του Βούτσινιτς με τον Γκουαρίν, αλλά ενώ οι «μπιανκονέρι» δέχθηκαν, την Τρίτη η ομάδα του Μιλάνου απέσυρε την προσφορά της.

Η… κυκλοθυμική Ίντερ πρότεινε στη Γιουβέντους την ανταλλαγή του Βούτσινιτς με τον Γκουαρίν, αλλά ενώ οι «μπιανκονέρι» δέχθηκαν, την Τρίτη η ομάδα του Μιλάνου απέσυρε την προσφορά της. Οπαδοί των «νερατζούρι» δυσανασχέτησαν με την απόκτηση του Μαυροβούνιου επιθετικού και έκαναν μάλιστα πορεία διαμαρτυρίας έξω απ’ τα γραφεία του συλλόγου.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Τοχίρ, ξεκαθάρισε δημόσια ότι η υπόθεση έκλεισε και ότι η ομάδα του θα στραφεί σε άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι τιφόζι, λοιπόν, πέτυχαν τον σκοπό τους και δεν θα δουν τον Βούτσινιτς με τη φανέλα της ομάδας τους.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι δεν θα ξαναδούν και τον Γκουαρίν να αγωνίζεται με τα «νερατζούρι». Ο Κολομβιανός γλυκάθηκε με την προοπτική της μετακίνησης στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και πλέον απειλεί την Ίντερ ότι δεν θα ξεκινήσει απεργία και δεν θα παίξει ξανά για λογαριασμό της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.