Μάτρι: «Ονειρικό ντεμπούτο»

Πανευτυχής ήταν ο Αλεσάντρο Μάτρι μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του με τη Φιορεντίνα στο ματς με αντίπαλο την Κατάνια.

Πανευτυχής ήταν ο Αλεσάντρο Μάτρι μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του με τη Φιορεντίνα στο ματς με αντίπαλο την Κατάνια.
 
Ο Ιταλός διεθνής άφησε πίσω του τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη Μίλαν, αφού πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στους «βιόλα».
 
Το περασμένο καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή από τη Γιουβέντους για τους «ροσονέρι», αλλά πρόλαβε να πετύχει μόλις ένα γκολ, πριν μετακομίσει στη Φλωρεντία.
 
«Εχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ήμουν τόσο καλά σε αγώνα. Οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι και έτσι είναι φυσικό να έχω χάσει το ρυθμό μου. Ηταν δικό μου το λάθος που δεν κατάφερα να προσαρμοστώ στο Σαν Σίρο», δήλωσε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής στο Sky Sport Italia.
 
«Οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν πόσο σκληρά προσπάθησα στη Μίλαν. Αφιερώνω λοιπόν τα δύο γκολ που πέτυχα στην οικογένειά μου και στη φίλη μου», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.