Ζέεντορφ: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Χαρούμενος που επέστρεψε στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα βρει τον δρόμο της.
Δημοσίευση: 19/01/2014 - 14:36

Χαρούμενος που επέστρεψε στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα βρει τον δρόμο της. Ο Ολλανδός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του άξιζε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Ζέεντορφ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου, θέλω να δουλέψω σκληρά και να μεταφέρω τις ιδέες και τον ενθουσιασμό στους παίκτες. Πρέπει να βρούμε ξανά τον ενθουσιασμό και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Η ομάδα δεν έχει αποδώσει ακόμα όσο θα μπορούσε αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε μια τόσο σπουδαία ομάδα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός υπογράμμισε: «Είναι πιο εύκολο να πάρεις το αποτέλεσμα όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, είναι πολύ βασικό αυτό. Είδα πολλά παιχνίδια της Μίλαν στη φετινή χρονιά και είμαι βέβαιος ότι δικαιούμασταν να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε καλή θέση στη βαθμολογία και θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε, το σημαντικό είναι να βρούμε πάλι το ομαδικό πνεύμα», ήταν τα λεγόμενα του νέου προπονητή της Μίλαν».