Τιάγκο Σίλβα: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ζέεντορφ θα τα καταφέρει»

Ικανό να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και την άσχημη κατάσταση στην Μίλαν χαρακτήρισε τον Κλάρενς Ζέεντορφ, ο Τιάγκο Σίλβα.
Δημοσίευση: 14/01/2014 - 13:55

Ικανό να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και την άσχημη κατάσταση στην Μίλαν χαρακτήρισε τον Κλάρενς Ζέεντορφ, ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Παρί, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Ολλανδό στους «ροσσονέρι», μίλησε για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν από τον Ζέεντορφ και τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στο Ιταλικό πρωτάθλημα
«Λυπάμαι για τη Μίλαν, αλλά αν έρθει ο Ζέεντορφ, μπορεί να τα πάει πολύ καλά στον πάγκο της Μίλαν. Ο Κλάρενς σίγουρα θα αλλάξει την ψυχολογία, επειδή είναι ένα σοβαρό άτομο, ικανό για την αλλαγή.

Στη Μίλαν, όταν περνάς μια τέτοια στιγμή, οι μεγάλοι παίκτες δείχνουν τον εαυτό τους, όπως ο Χόντα. Είμαι πεπεισμένος ότι αν αναλάβει ο Ζέεντορφ, θα αλλάξει κάτι. Οι μεγάλοι παίκτες κάνουν μια ομάδα σπουδαία.
Μου λείπει το ιταλικό ποδόσφαιρο, επειδή ως παιδί το παρακολουθούσα και όταν ήμουν στη Μίλαν ήμουν ενθουσιασμένος που κατάφερα να παίξω στη Serie A. Ελπίζω να καταφέρω να γυρίσω στο ιταλικό πρωτάθλημα μια μέρα» δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα