Τιάγκο Σίλβα: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ζέεντορφ θα τα καταφέρει»

Ικανό να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και την άσχημη κατάσταση στην Μίλαν χαρακτήρισε τον Κλάρενς Ζέεντορφ, ο Τιάγκο Σίλβα.

Ικανό να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και την άσχημη κατάσταση στην Μίλαν χαρακτήρισε τον Κλάρενς Ζέεντορφ, ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Παρί, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Ολλανδό στους «ροσσονέρι», μίλησε για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν από τον Ζέεντορφ και τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στο Ιταλικό πρωτάθλημα
«Λυπάμαι για τη Μίλαν, αλλά αν έρθει ο Ζέεντορφ, μπορεί να τα πάει πολύ καλά στον πάγκο της Μίλαν. Ο Κλάρενς σίγουρα θα αλλάξει την ψυχολογία, επειδή είναι ένα σοβαρό άτομο, ικανό για την αλλαγή.

Στη Μίλαν, όταν περνάς μια τέτοια στιγμή, οι μεγάλοι παίκτες δείχνουν τον εαυτό τους, όπως ο Χόντα. Είμαι πεπεισμένος ότι αν αναλάβει ο Ζέεντορφ, θα αλλάξει κάτι. Οι μεγάλοι παίκτες κάνουν μια ομάδα σπουδαία.
Μου λείπει το ιταλικό ποδόσφαιρο, επειδή ως παιδί το παρακολουθούσα και όταν ήμουν στη Μίλαν ήμουν ενθουσιασμένος που κατάφερα να παίξω στη Serie A. Ελπίζω να καταφέρω να γυρίσω στο ιταλικό πρωτάθλημα μια μέρα» δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.