«Έπιασε» τη Βερόνα η Ίντερ

Ίντερ και Κιέβο πήραν από έναν βαθμό αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Τζουσέπε Μεάτσα» για τη 19η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ίντερ και Κιέβο πήραν από έναν βαθμό αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Τζουσέπε Μεάτσα» για τη 19η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ματζάρι υποδέχτηκε την Κιέβο με σκοπό τη νίκη προκειμένου να μπει στην τετράδα αλλά τελικά πήρε μόνο έναν βαθμό «πιάνοντας» ωστόσο τη Βερόνα στην πέμπτη θέση.

Το σκορ άνοιξε στο όγδοο λεπτό ο Παλόσκι απ’ τους φιλοξενούμενους έπειτα από ασίστ του Ντραμέ αλλά η χαρά τους δεν κράτησε πολύ μιας και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ναγκαμότο ισοφάρισε έπειτα από πάσα του Άλβαρεζ.

Έτσι, οι «ατζούρι» έφτασαν τους 32 βαθμούς καιπλέον βρίσκονται στην πέμπτη θέση μαζί με τη Βερόνα ενώ η Κιέβο έφτασε τους 17 βαθμούς και πλέον συγκατοικεί στην 16η θέση μαζί με τη Σασουόλο.

Νωρίτερα, η Ουντινέζε γνώρισε βαριά ήττα από τη Σαμπντόρια με 3-0 με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το παιχνίδι με δύο κόκκινες ενώ μία αποβολή είχε και η Σαμπντόρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.