Θα ακούει Μπεράρντι και… θα τρέχει!

Τα τέσσερα γκολ του Ντομένικο Μπεράρντι, οδήγησαν τη Σασουόλο στη νίκη με 4-3 επί της Μίλαν, που είχε άλλη μια εφιαλτική βραδιά φέτος, παρότι προηγήθηκε 2-0. Έξι μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού οι «ροσονέρι».

Τα τέσσερα γκολ του Ντομένικο Μπεράρντι, οδήγησαν τη Σασουόλο στη νίκη με 4-3 επί της Μίλαν, που είχε άλλη μια εφιαλτική βραδιά φέτος, παρότι προηγήθηκε 2-0. Έξι μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού οι «ροσονέρι».

Η ομάδα του Αλέγκρι μπήκε αφηνιασμένη στο ματς, αφού στο 13′ κιόλας, το σκορ ήταν 0-2. Ρομπίνιο (9′) και Μπαλοτέλι (13′) έδειξαν πως η Μίλαν θα έχει εύκολο βράδυ κόντρα στην τρίτη από το τέλος (μέχρι πριν το φινάλε του ματς) Σασουόλο.

Ωστόσο ο Μπεράρντι είχε διαφορετική άποψη. Ο 19χρονος σέντερ φορ, διαμόρφωσε το 2-2 μέσα σε 13 λεπτά (15′, 28′) ενώ πριν βγει το ημίχρονο (41′) έστειλε τη Σασουόλο προηγούμενη στα αποδυτήρια με 3-2!

Με το «καλησπέρα» στο δεύτερο μέρος, ο πιτσιρικάς ανάγκασε τον Αμπιάτι να μαζέψει για τέταρτη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του στο 47′ (4-2) με τους γηπεδούχους να αποκτούν σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Οι «ροσονέρι» κατάφεραν απλά να μειώσουν σε 4-3 χάρη σε γκολ του Μοντολίβο στο 86′ αλλά μέχρι εκεί.

Στους 22 βαθμούς και στην 11η θέση πλέον η Μίλαν, ανέβηκε στους 17 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα η Σασουόλο.

Το 4-3 της Σασουόλο, έσπασε μια σειρά από ρεκόρ και εξηγούμαστε:

Ο Μπεράρντι έγινε ο πρώτος παίκτης που στα 85 χρόνια της Σέρι Α, σκοράρει τέσσερα γκολ κόντρα στη Μίλαν.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρότι η Μίλαν προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, έφυγε ηττημένη από το χορτάρι, μετά τις 27/1/2002 και το ματς απέναντι στην Ουντινέζε (3-2).

Τελευταία φορά που παίκτης στο Καμπιονάτο πέτυχε από τρία γκολ και πάνω, ήταν τον Απρίλιο του 2013 και τον Χέρμαν Ντένις της Αταλάντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.