«Αυτοκτόνησε» με… Παντέλι

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ έχασε η Τορίνο, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έμπολι.

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ έχασε η Τορίνο, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έμπολι. Σε εξ αναβολής ματς για τη Σέριε Α, οι φιλοξενούμενοι, αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, πήραν το «τρίποντο» χάρη στο αυτογκόλ του τερματοφύλακα, Ντανιέλε Παντέλι, ο οποίος… πλάσαρε στην αντίθετη γωνία της εστίας του στο 3ο μόλις λεπτό.

Παρά το γεγονός ότι είχε μπροστά της ένα ολόκληρο παιχνίδι, η «γκρανάτα» δεν κατάφερε να φτάσει ούτε στην ισοφάριση. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει στο -3 από τη Σαμπντόρια και την έκτη θέση, που βγάζει στην Ευρώπη, αλλά και με τις Τζένοα, Ίντερ, ενδιάμεσά τους.

Τορίνο (Βεντούρα): Παντέλι, Μορέτι, Μολινάρο (55′ Πέρες), Ντάρμιαν, Γκλικ, Μαξίμοβιτς, Γκάτσι, Γκονζάλες, Ελ Καντούρι (77′ Φάρνερουντ), Κουαλιαρέλα, Μαρτίνες (57′ Λόπες)

Έμπολι (Σάρι): Ζέπε, Μάριο Ρούι, Χισάι, Ρουγκάνι, Μπάρμπα, Βαλντιφιόρι, Βεσίνο (71′ Σινιορέλι), Σαπονάρα, Ζιελίνσκι (63′ Κρότσε), Μακαρόνε (75′ Μχεντλίτζε), Πουτσιαρέλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.