«Πεντάρα» για την Τζένοα

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Τζένοα, καθώς συνέτριψε με 5-1 την Τορίνο για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Τζένοα, καθώς συνέτριψε με 5-1 την Τορίνο για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα της Γένοβας παρότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, με το τέρμα του Φαλκέ, τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Τορίνο, η οποία στο 61’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ελ Καντουρι. 

Τελικά, τη λύση έδωσε στο 69’ ο Κόστα, βάζοντας εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ και στο 87’ ο Μπερτολάτσι έγραψε το 3-1 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη της Τζένοα.

Οι γηπεδούχοι πάντως δεν το έβαλαν κάτω και με δύο γκολ των Παβολέτι (90+2’) και Κόστα (90+5’) στις καθυστερήσεις έφτασαν στο θριαμβευτικό 5-1.

Με αυτό το «τρίποντο» οι Γενοβέζοι μείωσαν στον ένα πόντο από την 6η Σαμπντόρια και στους δύο από την 5η Φιορεντίνα. Αντίθετα, η Τορίνο έμεινε στους 48 βαθμούς και την 9η θέση, πίσω από την Ίντερ και μπροστά από τη Μίλαν. 

Ωστόσο η ευρωπαϊκή έξοδος φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός για τους Γενοβέζους, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότησή τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.