“Συμφώνησαν Μανωλάς και Νάπολι”

Φάινεται πως στη... στροφή η Νάπολι παίρνει την pole position για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, καθώς όπως αποκαλύπτει Ιταλός δημοσιογράφος τα έχει βρει με τον Έλληνα αμυντικό και μένει να συμφωνήσει και με τη Ρόμα.

Φάινεται πως στη… στροφή η Νάπολι παίρνει την pole position για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα.

Οι Ναπολιτάνοι βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα βρουν με τους Ρωμαίους και να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Όπως αποκλαύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζινλούκα Ντι Μάρτζιο, το τελευταίο έχει γίνει και μένει να προχωρήσει το deal με τη Ρόμα.

Η πρόταση της Νάπολι πέρα από χρήματα, έχει και ανταλλάγματα καθώς στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα των Ντιαβαρά και Ρουί. Η ρήτρα του Μανωλά είναι στα 36εκ ευρώ, όμως η Νάπολι προσπαθεί να ρίξει το ποσό αυτό βάζοντας στο παιχνίδι και ποδοσφαιριστές. 

Από την άλλη η πρότασή της στον ίδιο τον παίκτη, που φαίνεται να συμφώνησε ήδη, είναι 3,5 εκ. ευρώ τον χρόνο για 3 χρόνια συν το μπόνους. Άρα τα χρήματα ανεβαίνουν ουσιαστικά πάνω από τα 4,5 εκ. τον χρόνο.

Θυμίζουμε πως στο “παιχνίδι” της απόκτησης του Έλληνα κεντρικού αμυντικού είναι η Άρσεναλ και η Σίτι από την Αγγλία, καθώς και η Γιουβέντους με τη Μίλαν από την Ιταλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.