Εμπλέκουν Ιμόμπιλε, Φροζινόνε στο ισπανικό σκάνδαλο

Ισπανικά μέσα επικαλούνται πληροφορίες από τις έρευνες για το σκάνδαλο στημένων αγώνων, σύμφωνα με τις οποίες εμπλέκονται ο επιθετικός της Λάτσιο κι η Φροζινόνε.
Δημοσίευση: 15/06/2019 - 20:54
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε κι η Φροζινόνε τίθενται στο κάδρο των ισπανικών Αρχών, οι οποίες ερευνούν όλες τις παραμέτρους του σκανδάλου στημένων αγώνων στην ιβηρική χώρα. Σε απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες ο Ματία Μαριότι, ο οποίος κατηγορείται πως έχει δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία, πληροφορεί τον Κάρλος Αράντα –εκ των πρωτεργατών της επιχείρησης-  πως ο Ιμόμπιλε είναι πελάτης του και πως πολύ συχνά παίζει παράνομο στοίχημα. 

Συν τοις άλλοις, σε άλλη συνομιλία ο Μαριότι υποστηρίζει πως εκείνος κι ένας συνεργάτης του επρόκειτο να συναντήσουν τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές της Φροζινόνε –υποβιβάστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Serie B- για να ρωτήσουν εάν ενδιαφέρονται να στήσουν έναν αγώνα. 

Ο παράνομος στοιχηματισμός επιφέρει πολυετείς ποινές στη γείτονα χώρα, όπως κι η μη καταγγελία προσέγγισης για να στηθεί μια αναμέτρηση.