Αποχώρηση Σάρι και για οικογενειακούς λόγους

Ο 60χρονος προπονητής άφησε το Λονδίνο και την Τσέλσι για το Τορίνο και τη Γιουβέντους και στην απόφασή του σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε κι η οικογένειά του.
Δημοσίευση: 16/06/2019 - 17:52
Ύστερα από μία σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Μαουρίτσιο Σάρι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, όχι για τη Νάπολι αλλά για τη Γιουβέντους. Στην ανακοίνωση των πρωταθλητών Ιταλίας παρουσιάζεται το βιογραφικό του Σάρι, αλλά η ουσία βρίσκεται στην ανακοίνωση της Τσέλσι. Σε αυτήν, υπάρχει τοποθέτηση της διευθύντριας των Λονδρέζων και δεξιού χεριού του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρία Γκρανοβσκάια, σχετικά με την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή.

«Σε συζητήσεις που είχαμε μετά τον τελικό του Europa League, ο Μαουρίτσιο μας κατέστησε σαφές πως είχε μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, εξηγώντας μας τους λόγους. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον  να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του αλλά και στους γονείς του, που είναι μεγάλοι σε ηλικία, ούτως ώστε να τους προσέχει» σημείωσε η αξιωματούχος των «Μπλε» δίνοντας μια άλλη διάσταση στην απόφαση του 60χρονου Ναπολιτάνου.