Υπογράφει στη Βερόνα ο Χελάντερ

Αν και απασχόλησε η περίπτωσή του τον Παναθηναϊκό, η μεταγραφή δεν ευοδώθηκε. Ο Φίλιπ Χελάντερ, ωστόσο, δεν έμεινε στη Μάλμε και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βερόνα.

Αν και απασχόλησε η περίπτωσή του τον Παναθηναϊκό, η μεταγραφή δεν ευοδώθηκε. Ο Φίλιπ Χελάντερ, ωστόσο, δεν έμεινε στη Μάλμε και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βερόνα.

Η ανακοίνωση της μετακίνησης θα γίνει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με τον Σουηδό αμυντικό να έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με το κλαμπ της Serie A.

Ο 22χρονος στόπερ αγωνίστηκε στους «γαλάζιους» από το 2011 ως επαγγελματίας και είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου. Ήταν διεθνής με την U21 της Εθνικής ομάδας της σκανδιναβικής χώρας, ενώ έχει παίξει και στις μικρότερες της Σουηδίας.

Το συμβόλαιό του με τη Μάλμε ολοκληρωνόταν τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Βρέθηκε κοντά πριν ένα μήνα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα εποχής, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με συνέπεια να συνεχίσει στη Βερόνα του Καμπιονάτο δίχως ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά της συμφωνίας με τη MFF. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.