Γιόβετιτς: «Θέλω να μείνω στην ομάδα»

Να παραμείνει στη Φιορεντίνα και τη νέα σεζόν θέλει ο Στέφαν Γιόβετιτς, όπως ξεκαθάρισε στον ιταλικό Τύπο.

Να παραμείνει στη Φιορεντίνα και τη νέα σεζόν θέλει ο Στέφαν Γιόβετιτς, όπως ξεκαθάρισε στον ιταλικό Τύπο. Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός τόνισε πως δε θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τη Φλωρεντίνα, δήλωσε πως ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία του στην ομάδα και έθεσε τους στόχους του για το μέλλον.

Αρχικά, ο Γιόβετιτς τόνισε: «Όταν ένας παίκτης κάνει μια καλή χρονιά, είναι λογικό να κινήσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Έτσι έγινε και με μένα. Έφτασαν προτάσεις στη Φιορεντίνα, ο μάνατζερ μου μίλησε με αρκετές ομάδες, αλλά στο τέλος έγινε αυτό που ήθελα. Έμεινα στην ομάδα. Το είχα πει πολλές φορές, στη Φλωρεντία είμαι ευτυχισμένος. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, μου εξήγησαν τα πλάνα τους και με έπεισαν πως η Φιορεντίνα θα δυναμώσει και θα διεκδικήσει διακρίσεις. Οι μεταγραφές που έγιναν απέδειξαν πως μου έλεγαν αλήθεια και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αν και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα, πάντως, πρέπει να χτιστεί σιγά – σιγά και δεν αρκεί να κάνουμε μια καλή χρονιά. Θέλουμε να ανοίξουμε ένα κύκλο επιτυχιών».

Τέλος, ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Δεν το ξέρω αυτό. Σας είπα, είμαι καλά εδώ, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζω. Μπορεί εντός της χρονιάς να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Οι διαπραγματεύσεις δε ξεκίνησαν ακόμα, αλλά υπάρχει καλή διάθεση από όλους. Για το μέλλον μου όλα είναι ανοικτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.