Μαουρίτσιο Σάρι : “Η Γιουβέντους με κυνήγησε αποφασιστικά” (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Γιουβέντους πραγματοποίησε ο Μαουρίτσιο Σάρι! Μίλησε για το μεγαλείο της Γιουβέντους αλλά και για την θέλησή του να επιστρέψει στην Ιταλία!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Γιουβέντους πραγματοποίησε ο Μαουρίτσιο Σάρι! Μίλησε για το μεγαλείο της Γιουβέντους αλλά και για την θέλησή του να επιστρέψει στην Ιταλία!

“Ξέρω ότι ήρθα σε μια σημαντική ομάδα με τεράστια ιστορία. Ο κόσμος καταλαβαίνει και πονάει τον σύλλογο! Είδα μια δεμένη και αποφασισμένη ομάδα. Μετά από ένα χρόνο στην Αγγλία ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου. Όταν το σκεφτόμουν ήρθε η πρόταση της Γιουβέντους και ήρθε με την ομάδα αποφασισμένη και σταθερή στις απόψεις της. Αυτό με εντυπωσίασε και αποφάσισα εύκολα ότι θέλω να έρθω εδώ, σε μια ομάδα που πριν από ένα χρόνο ήταν ορκισμένος εχθρός μου. Δεν μπορεί να νικήσει κάποιος την Γιουβέντους αν δεν καταβάλλει το 120% της προσπάθειάς του” δήλωσε ο Μαουρίτσιο Σάρι. 

Ο Ιταλός τεχνικός πάντως ανέφερε ότι το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι αρκετά πίσω από το Αγγλικό σε όλα τα επίπεδα. Από την οργάνωση ομοσπονδίας και ομάδων μέχρι την συμπεριφορά παικτών, διαιτητών αλλά και του κόσμου που πηγαίνει στο γήπεδο. Φυσικά έκανε λόγο και για το επίπεδο των προπονητών στην Αγγλία το οποίο επίσης είναι υψηλό κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι τέσσερις ομάδες της Premier League έδωσαν το παρών στους τελικούς του Champions League και του Europa League!



Όσον αφορά για το τι θα φέρει ο ίδιος στην Γιουβέντους δήλωσε : “Εγώ μπορώ να επηρεάσω το παιχνίδι μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και πέρα όλα αφορούν την ποιότητα των παικτών! Για να νικήσεις πρέπει να δουλέψεις. Ο προκάτοχός μου έκανε εξαιρετική δουλειά και έχω δύσκολο έργο για να διατηρήσω την ομάδα στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Η Γιουβέντους είναι μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα ήθελα η ομάδα που θα φτιάξω να έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που της είχε δώσει ο Αλέγκρι, μου άρεσε να την βλέπω”.

Η συνέντευξη του Μαουρίτσιο Σάρι και με Αγγλικούς υπότιτλους : 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.