Επιλέγει τις επόμενες ημέρες ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι καλείται να επιλέξει ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι, για το που θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Δημοσίευση: 05/07/2019 - 10:33
Ο Μάουρο Ικάρντι καλείται να επιλέξει ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι, για το που θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι δυο ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα τους την Ίντερ και του έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του και μελετάει όλα τα ενδεχόμενα. Τις προηγούμενες ημέρες, οι Ιταλοί ήθελαν τη Νάπολι να είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, όμως η Γιουβέντους φέρεται διατεθειμένοι να πουλήσει τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Μάριο Μάτζουκιτς, προκειμένου να βρει τα χρήματα που χρειάζεται, ώστε να αποκτήσει τον παίκτη. Η Ίντερ αξιώνει 60 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του Ικάρντι, ο οποίος φέρεται να περιμένει και κάποια πρόταση, εκτός των ιταλικών συνόρων.